De Stichting Avondvierdaagse is ontstaan uit een samenwerkingverband tussen Wandelsport-Vereniging WIK en de gezamelijke oudercommissies van de scholen. Deze samenwerking heeft ertoe geleid dat we onder auspiciën van de KWBN. De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) ondersteunt inmiddels ruim 550 Avond4daagsen. Bij KWBN krijgen stichtingen en verenigingen die een Avond4daagse organiseren maximale ondersteuning. Gezamelijk een uitstekende organisatie hebben die jaarlijks de vierdaagse in Dongen op professionele wijze neer kan zetten.

dsc_0286__640x480-4215

In de afgelopen jaren is er op organisatorisch gebied enorm veel veranderd. Werden in den beginne de draaiboeken en notulen handmatig uitgeschreven en gekopieerd, tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder computer en e-mail. Was de eerste communicatie tijdens de vierdaagse onderling tussen de verschillende medewerkers met 27mc opgezet, nu worden daar semafoons, professionele portofoons en GSM-telefoons voor gebruikt.
Nu zijn de scanners en barcode’s met bijbehorende apparatuur onmisbaar in deze organisatie!

Tijdens de 4 dagen werken ruim 100 mensen achter de schermen mee om dit voor elkaar te krijgen, allemaal vrijwilligers die zorg dragen voor de routes, hulpverlening en begeleiding.

Zonder al deze medewerkers kunnen we geen vierdaagse organiseren.
Als bestuur willen we deze mensen dan ook heel hartelijk danken voor hun inzet.

dsc_0020__640x480-3980