Organisatie

Privacy verklaring

De Stichting Avond4daagse Dongen is een stichting  die zich ten doel stelt om de wandelsport in promoten in onze gemeente .

Wij werken nauw samen met alle scholen van Dongen..In 2018 organiseerde wij voor de 65e keer de Avond4daagse. Elk jaar mogen wij steeds meer deelnemers begroeten bij ons evenement.

Als stichting zijn wij ook aan gesloten bij een wandelsportbond KNWB van deze bond ontvangen wij ondersteuning, de herinneringen in de vorm van medailles kopen wij bij deze koepel organisatie.

In de afgelopen jaren is er op organisatorisch gebied enorm veel veranderd. Werden in den beginne de draaiboeken en notulen handmatig uitgeschreven en gekopieerd, tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder computer en e-mail en Facebook. Was de eerste communicatie tijdens de vierdaagse onderling tussen de verschillende medewerkers met 27mc opgezet, nu worden daar semafoons, professionele portofoons en GSM-telefoons voor gebruikt.
Nu zijn de scanners en barcode’s met bijbehorende apparatuur onmisbaar in deze organisatie!

Tijdens de 4 dagen werken ruim 100 mensen achter de schermen mee om dit voor elkaar te krijgen, allemaal vrijwilligers die zorg dragen voor de routes, hulpverlening en begeleiding.

Zonder al deze medewerkers kunnen we geen vierdaagse organiseren.
Als bestuur willen we deze mensen dan ook heel hartelijk danken voor hun inzet.