Bedankt voor jullie deelname! – 2022

Avond4daagse 2022 was weer een stap in de richting naar een ‘gewone’ Avond4daagse! Na 2 jaar gedwongen een alternative Home Edition, was het wel weer leuk om weer persoonlijk contact met de lopers te hebben.

Begin mei ging het inschrijfsysteem open en we hebben aardig wat inschrijvingen mogen ontvangen! Graag wilden we jullie persoonlijk de medaille overhandigen vandaar dat we elke 2 weken op een locatie in Dongen stonden.

Er zijn nog een aantal enveloppen niet opgehaald. Deze bewaren we en kunnen volgend jaar tijdens de 70e Dongense Avond4daagse hopelijk alsnog worden overhandigd!

Avond4daagse editie 2022

Iedereen heeft er 2 jaar op moeten wachten maar eindelijk mogen we weer een Avond4daagse organiseren!!
Helaas kan het dit jaar nog geen traditionele Avond4daagse zijn, maar we komen met een leuk alternatief.

We hebben al veel geluiden gehoord dat jullie weer willen gaan lopen, graag komen we weer in contact met alle lopers en daarom zetten we ons inschrijf systeem in de maanden mei en juni open. Elke 14 dagen zullen we op een plek in Dongen staan waar jullie de medailles kunnen komen ophalen.

Verdere details over het inschrijven, lopen en het ophalen van de medailles volgen binnenkort… houd onze website en Social Media kanalen dus in de gaten!

Geef uw stem aan ons!

Vanaf 4 oktober is het weer mogelijk om uw stem uit te brengen. Kunnen wij op uw stem rekenen? Alvast bedankt!

Het zit er weer op voor 2021


Ook dit jaar was het helaas niet mogelijk om een traditionele Avond4daagse te organiseren.

Voor degene die wel hun jaarlijkse wandel medaille wilden aanvullen was het ook dit jaar mogelijk om mee te doen met de Home Edition 2021. We hebben ook dit jaar weer ruim 500 deelnemers een officiële medaille mogen bezorgen.

Avond4daagse Dongen 2021 Home Edition

Ook dit jaar is er helaas geen mogelijkheid om de Avond4daagse, zoals we deze al meer dan 65 jaar in Dongen kennen, op traditionele wijze te organiseren. Vorig jaar startte de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) het initiatief van de Avond4daagse Home Edition.
Wij als Stichting Avond4daagse Dongen hebben in de zomer van 2020 op die manier toch 560 lopers uit Dongen en Oosteind een officiële Avond4daagse medaille kunnen bezorgen.
Gelet op de huidige Corona maatregelen biedt de KWBN ook dit jaar een Home Edition aan waar wij als Stichting Avond4daagse uiteraard weer aan meedoen.


Wilt u uw medaillecollectie ook dit jaar verder uitbreiden? Schrijft u dan in en wij zorgen dat u de medaille vanzelf thuisbezorgd krijgt!
Loop 4 dagen (binnen 2 weken) de door u gekozen afstand en route vanuit uw eigen huis en ontvang daarna de medaille in uw brievenbus.
Inschrijven kan vanaf 29 maart tot en met 30 juni 2021. Klik hier op de site op de groene button “Inschrijven”.