Geef uw stem aan ons!

 

Vanaf 4 oktober is het weer mogelijk om uw stem uit te brengen. Kunnen wij op uw stem rekenen? Alvast bedankt!

Het zit er weer op voor 2021


Ook dit jaar was het helaas niet mogelijk om een traditionele Avond4daagse te organiseren.

Voor degene die wel hun jaarlijkse wandel medaille wilden aanvullen was het ook dit jaar mogelijk om mee te doen met de Home Edition 2021. We hebben ook dit jaar weer ruim 500 deelnemers een officiële medaille mogen bezorgen.

informatie over het werk van de Bloemenkoningin

Heeft u geen kaartje kunnen bemachtigen voor de voorstelling “Wat een leven” op 15 mei in de Cammeleur, maar wilt u wel een bijdrage leveren aan het opvrolijken van zieke kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ)?

Gebruik onderstaande QR code of klik op de link om naar de donatie pagina van het WKZ te gaan :

https://verblijfactiviteiteninhetwkz.actievoorumcutrecht-wkz.nl/actie/leuk-amusement

Meer informatie over het werk van de Bloemenkoningin ziet u in dit filmpje:

Avond4daagse Dongen 2021 Home Edition

Ook dit jaar is er helaas geen mogelijkheid om de Avond4daagse, zoals we deze al meer dan 65 jaar in Dongen kennen, op traditionele wijze te organiseren. Vorig jaar startte de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) het initiatief van de Avond4daagse Home Edition. Wij als
Stichting Avond4daagse Dongen hebben in de zomer van 2020 op die manier toch 560 lopers uit Dongen en Oosteind een officiële Avond4daagse medaille kunnen bezorgen.
Gelet op de huidige Corona maatregelen biedt de KWBN ook dit jaar een Home Edition aan waar wij als Stichting Avond4daagse uiteraard weer aan meedoen.

Wilt u uw medaillecollectie ook dit jaar verder uitbreiden? Schrijft u dan in en wij zorgen dat u de medaille vanzelf thuisbezorgd krijgt!
Loop 4 dagen (binnen 2 weken) de door u gekozen afstand en route vanuit uw eigen huis en ontvang daarna de medaille in uw brievenbus.
Inschrijven kan vanaf 29 maart tot en met 30 juni 2021. Klik hier op de site op de groene button “Inschrijven”.